Kursevi

Studio_ms

je specijalizovan modni studio za decu manekene.
STUDIO vodi Maja Šćekić jedan od osnivača i začetnika organizovanja modnih dešavanja za najmlađe na prostoru bivše Jugoslavije.
Manekenstvom se profesionalno bavila od 1990. godine da bi tri godine kasnije pokrenula i organizovala prvu profesionalnu obuku dece manekena.
Polaznici njenih kurseva učestvovali su na sajmovima mode i svim važnijim modnim dešavanjima kako u bivšoj Jugoslaviji, tako i u inostranstvu.
Idejni je tvorac i organizator velikog broja prestižnih dečijih modnih manifestacija, koje su tokom proteklih 20 godina postale tradicionalne i postavile standarde dečijeg modelinga. Zahvaljujući njenom radu dečije manekenstvo po prvi put je stavljeno rame uz rame sa modnim dešavanjima za odrasle.
Više hiljada dece iz cele zemlje je prošlo obuku za manekene i fotomodele koju je vodila.
Zahvaljujući profesionalnom radu, idejama i organizaciji mali manekeni su dobili priliku da učestvuju na modnim revijama renomiranih dečijih brendova kao što su neki od njih: Benetton, Puma, Sisley young, Baby Dior, Escada, Osh Kosh B’gosh,Chicco,Lee Cooper…
Mnoge danas poznate ličnosti su još kao deca kroz njenu školu stekli svoja prva saznanja o sceni i scenskom nastupu.
Rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva u svetu dečije mode je organizovanje prve I jedine profesionalne dečije modne manifestacije „Kids fashion weekend“, koja se od 2003. godine tradicionalno održava u našoj zemlji , a od 2011. godine i u Crnoj Gori.
Od 2010. godine radi u okviru Afirmativnog Centra čiji je i jedan od osnivača. STUDIO radi pripremu i obuku manekena za potrebe manifestacija koje organizuje Afirmativni Centar.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram