Ples

Ladies Corner je fitness i plesni studio za decu i mlade koji je osnovan 2012 godine u Beogradu. Naš plesni tim vode iskusne instruktorke sa dugogodišnjim plesnim iskustvom. Redovno  učestvujemo na brojnim takmičenjima i kontinuirano osvajamo  veliki broj nagrada .

Facebook

Instagram

U saradnji sa Afirmativnim  centrom omogućavamo stalne audicije i upis u naše plesne grupe kao i angažovanje na raznim projektima i manifestacijama koje centar organizuje.

U toku plesne sezone 2019/2020 organizujemo i samostalnu  PLESNO MUZIČKU umetničku predstavu u kojoj će učestvovati  svi naši članovi. Predstava je zabavnog karaktera i namenjena je celoj porodici .

Pozivamo sve zainteresovane  koji su povremeno igrali i prestajali,  a žele da se usavršavaju i rade na ličnom plesnom i muzičkom razvoju, da se prijave putem mail-a ili na upit na sajtovima  www.ladiescorner.rs  i   www.afirmativnicentar.org.rs

Više informacija možete dobiti putem telefona  065 2535 495 ili 066 515 8880

Vidimo se!

SHOW DANCE

 

Show dance je vrsta plesa koja podrazumeva kombinaciju modernog baleta, densa i ritmičke gimnastike. Svaki trener je dužan da vežbe prilagodi uzrastu dece sa kojom radi. Sa decom od 4-6 godina vežbe snage,osnovi gimnastike i baleta, plesne pozicije i skokovi uče se kroz igru i rešavanje zadataka. Decu podstičemo na kreativno razmišljanje, odgovornost i timski rad. Deca uzrasta od 7-15 godina postižu rezultate ozbiljnijim metodama vežbanja. Sa njima se za razliku od mlađe dece rade treninzi kondicije, akrobacije i podrške, kao i II i III nivo istezanja vežbi snage i skokova.

 

MODERN DANCE

Modern dance u osnovi koristi elemente baleta i gimnastike s tim da plesač uglavnom bira tehniku koju će primeniti za svaku koreografiju.

JAZZ BALET

 

Jazz balet je moderna tehnika koja se bazira na baletskoj tehnici, koja je dopunjena opustenijim i slobodnijim plesnim elementima.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram