Kreativna radionica

„TEEN MODELS“ okuplja mlade uzrasta do 18 godina. Obuka tinejdžera je kompleksna i teži da obuhvati rad na svim poljima fizičke i psihičke pripreme mladih za svet mode. Naši instruktori rade na pravilnom držanju tela i ispravljanju hoda, umeću oka da pogleda i usana da se nasmeše. Ali isto tako insistiramo na razvoju personality-a koji je neizostavni uslov za rad u današnjem svetu mode. Tako da mladi od samog ulaska u Centar, pored sticanja početne sigurnosti koja u tinejdžerskom dobu često zataji, imaju priliku da čuju savete profesionalnih nutricionista, kozmetičara, šminkera, frizera…
Individualni pristup svakom polazniku podstiče osećaj pripadnosti i usmerava izgradnju ličnog stila i ukusa kroz kreativni rad sa našim saradnicima.
Rad sa glumcima i psiholozima pomaže im da naprave pravilan izbor kulturnih sadržaja i vrednosti. Mi jednostavno insistiramo na svestranosti. Biti maneken ne znači samo biti lep već i tu lepotu bez srama nositi. Obrazovanje i svest o sopstvenim vrednostima daju pečat spoljnom izgledu. Koordinirani timski rad podstiče osećaj pripadnosti , izražavanje kreativnosti i funkcionisanja u okviru radne grupe.