Kids Fashion Weekend

Vikend mode za decu i tinejdžere, pod nazivom Kid’s Fashion Weekend, u organizaciji Afirmativnog centra, održava se dva puta godišnje predstavljajući najnovije kolekcije dečije modne industrije za sezone proleće/leto i jesen/zimu. Pored nedelja mode za odrasle, koje se organizuju u našoj zemlji, Kid’s Fashion Weekend predstavlja vikend mode posvećen deci i mladima i kao takav ima za cilj da upotpuni našu modnu scenu. Od 2012. manifestacija se održava i u Crnoj Gori. Najnovije modne trendove za decu i tinejdžere na predhodnim Kid’s Fashion Weekend-ima predstavili su svi renomirani dečiji brendovi na ovim prostorima, kao što su Benetton,Sisley Young, Jagger Junior, Les Petits, Prvi Korak, Okaidi, XYZ Premium Fashion Store, Dexy Co kids, OshKosh B’gosh, Baby Dior, Escada, Lee Cooper, Monsoon children, Hello Kitty, Beba Kids, Moj kroj, Mango, Evolution, Polino, Sport Vision Kids, S Oliver, Original Marines, City moda kids, Monnalisa, Hitch Hiker, Chicco i mnogi drugi.

Pored mnogobrojnih revija na kojima se prezentuju najnoviji trendovi dečije modne industrije tradicionalno se održava i takmičenje za najlepše stilizovanog dečaka i devojčicu ”The Best Baby Styling”, kao i “The Best Mama Styling” – izbor za najlepše stilizovanu mamu Kid’s Fashion Weekend-a, koje okupljaju po nekoliko stotina takmičara. Uz vredne nagrade i puno zabave na bini, ovaj deo programa ostaje zabeležen kao jedan od najlepših momenata manifestacije.

Program svakog Kid’s Fashion Weekend-a je, u duhu Afirmativnog centra, posvećen promovisanju dečijeg talenta. Pružamo priliku deci i omladini da svoje znanje, predan rad i sve one velike i male snove ostvare kroz ovu manifestaciju.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram